Buitensauna collectie

Bekijk onze buitensauna's
Voor het gehele assortiment bezoek onze showroom

Overzicht
 • Hokki Mokki

  Hokki Mokki

  Hokki is een combinatie van een Finse sauna en een zomerhuis. Mokki betekent zomerhuis in het Fins, en in het Nederlands noemen we het Hokki.

  Download productinformatie
 • Buitensauna's SenS lijn

  Buitensauna's SenS lijn

  Buitensauna's uit de SenS-lijn welke in Nederland op maat worden geproduceerd, voorzien van Tylö techniek. De cabine's worden in de eigen fabriek samengesteld en ter plaatse bij u opgebouwd.
 • Buitensauna's Design

  Buitensauna's Design

  Buitensauna's uit de SenS-lijn waarbij de uitstraling door u bepaald worden, voorzien van Tylö techniek. De cabines kunnen helemaal naar uw eigen wensen worden samengesteld.
 • Buitensauna's Barrel SenS

  Buitensauna's Barrel SenS

  Barrelsauna's uit de SenS-lijn zijn altijd gemaakt uit top kwaliteit Canadian Red Cedar, de sauan's worden gecomplementeerd met Tylö techniek. De cabines kunnen in diverse lengtes met of zonder voorruimte worden uitgevoerd.
 • Hokki-lijn

  Hokki-lijn

  U kunt de kwaliteit van de sauna bijna voelen, de producten onder de Hokki-lijn worden exclusief voor ons in Finland geproduceerd. De sauna's worden allemaal binnenshuis opgebouwd onder optimale onder optimale omstandigheden. U kunt erop vertrouwen dat de sauna generaties mee kunnen.