TylöHelo Maatwerk sauna's

Bekijk diverse uitvoeringen van de TylöHelo maatwerk mogelijkheden.

Voor het gehele assortiment; bezoek onze showroom.

Overzicht
 • Harmony Espen Straight

  Harmony Espen Straight

  Harmony Straight is een degelijke oplossing, het instapmodel in de Harmony-wereld. U krijgt alles wat u nodig hebt voor een écht saunagevoel in uw eigen badkamer. Kant-en-klare isolatie in wanden/plafond, vloerframe en ventilatie en écht handwerk voor zowel het hout als het glas.
 • Evolve Espen Corner

  Evolve Espen Corner

  Het degelijke handwerk en het gevoel van echtheid kunnen u niet ontgaan. Es voor de banken. De in de hoek gemonteerde deur voor flexibele montage is inbegrepen en is vanzelfsprekend verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten.
 • Evolve Glass Front

  Evolve Glass Front

  Bij de Evolve Glass Front wordt met grotere glaspartijen gezorgd voor meer openheid. Als u de voorkeur geeft aan openheid en veel licht, dan is Evolve Plus GF voor u een aantrekkelijke keuze.
 • Evolve Glass Corner

  Evolve Glass Corner

  Evolve Plus GC staat voor Glass Corner en biedt een maximaal zicht vanuit de sauna naar buiten toe. Ded Galss Corner is een zeer exclusieve sauna, waarbij de forse glaspartijen elkaar raken en samen zorgen voor een heerlijke ervaring.
 • Evolve Full Glass Front

  Evolve Full Glass Front

  Bij de Evolve Glass Front is de cabine verkrijgbaar met een glasfront zonder kozijnen. Deze optie is beschikbaar wanneer u een sauna bestelt met Evolve Flex.