Cleopatra stoom collectie

Zie hier de mogelijkheden binnen het Cleopatra assortiment
Voor meer informatie bezoek onze showroom..

Overzicht
 • Modulair Stoom

  Modulair Stoom

  Met het Modulair Stoom-concept bepaalt u zelf hoe uw ideale wellness ruimte eruit komt te zien. Door middel van losse componenten ontwerpt u uw eigen stoomdouche, afgestemd op uw specifieke wensen. Er is keuze uit: banken, deuren, vensters, stoomtechniek en (maatwerk) daken voorzien van ingebouwde verlichting.
 • Cleopatra WellSpring

  Cleopatra WellSpring

  De Wellspring inbouw- stoomcabine biedt veel ruimte én de mogelijkheid tot het betegelen van de binnenzijde zodat ook de stoomcabine 100% integreert in het badkamerontwerp. Eigenlijk het beste van twee werelden binnen de Cleopatra collectie. Veel opties en accesoires zijn mogelijk.
 • Deltaline inbouw

  Deltaline inbouw

  De Deltaline inbouw stoomcabines zorgen voor een perfecte integratie in uw badkamer. Alle modellen zijn zowel stoombad als douche, compleet met één of twee comfortabele zitplaatsen. De cabine wordt aan de buitenzijde afgewerkt zoals de rest van de badkamer, wat u ziet is een fraaie glasdeur.
 • Cleo Shape glas

  Cleo Shape glas

  Minimalistisch, transparant en veelzijdig door glazen wanden. Bijvoorbeeld U, L of I vorm. Gecombineert met het witte dak van uw stoomdouche wordt dit op maat gemaakt.. In uw maatwerkcabine kunt u kiezen voor de volgende opties: wit licht, kleurlicht, regendouche en speakers, aangevuld met accesoires als zitjes.