Tylö stoom collectie

Zie hier de mogelijkheden binnen de Tylö familie
Voor meer informatie bezoek onze showroom..

Overzicht
 • Tylö Stoom-douche kolom

  Tylö Stoom-douche kolom

  Het bestaande systeem van Tylö om een stoom/doucheruimte te realiseren (stoomkolom met douche) is nu ook verkrijgbaar met enkel een stoomkolom zonder douche (t202/g). De ideale oplossing voor als u al een douche hebt en de ruimte alleen wilt gebruiken voor een heerlijk ontspannend stoombad. De productserie is speciaal ontwikkeld om een bestaande nis om te bouwen tot een stoomruimte en bestaat uit een stoomkolom, glassecties en stoomdeur 60 G.
 • Tylö Impression

  Tylö Impression

  Maximale vrijheid op een klein vloeroppervlak. De stoomdouches i170 en i130 van Tylö zijn een wellness-ervaring met stoombad en douche. Zij passen met hun Scandinavische en distinctieve vormgeving uitstekend in de moderne badkamer. De stoomdouches zijn flexibele oplossingen die eenvoudig in de bestaande situatie kunnen worden geplaatst.
 • Tylö Impression Twin

  Tylö Impression Twin

  Een gecombineerde sauna & stoomdouche met unieke mogelijkheden tot ontspanning. De materiaalkeuze en het design maken het gevoel van luxe écht voelbaar. Een sauna en een stoomdouche vormen de ideale combinatie voor wie heerlijk wil ontspannen na een flinke training. Met Impression Twin krijgt u echt het beste van twee werelden.
 • Tylö Panacea

  Tylö Panacea

  Panacea is de naam van de Griekse godin van de geneesmiddelen en zij vormde de basis voor de ontwikkeling van ons nieuwe en meest exclusieve stoombad. In Panacea hebben wij klassieke elementen en therapieën geïnterpreteerd en deze omgevormd tot iets revolutionairs en innovatiefs.
 • Tylö Excellent

  Tylö Excellent

  Stoombad zonder grenzen. Een luxe stoomruimte is een opwaardering voor elke openbare badfaciliteit. Tylö Excellent is voornamelijk ontworpen voor professioneel gebruik, maar de kleinere uitvoeringen kunnen ook thuis uw dromen waarmaken. Tylö Excellent is er in vele afmetingen,  van 4 tot 50 personen kunnen baden in weelde.
 • Tylö Elysee

  Tylö Elysee

  De keuze van de professional. Een luxueuze stoomruimte die voldoet aan de hoogste criteria voor stijl en functie. De Tylö Elysée is de perfecte aanvulling voor openbare faciliteiten in hotels en wellness-centra, en privé een droom die werkelijkheid is geworden. De Tylö Elysée is er in verschillende maten en stijlen.