Slider image

Wij willen u graag ontzorgen, zodat u kunt beginnen met ontspannen..

Slider image

Wij willen u graag ontzorgen, zodat u kunt beginnen met ontspannen..

Welkomhuis

In samenwerking met en in opdracht van Tylö Nederland en Bossini Nederland heeft Ron Stappenbelt voor het “Welkomhuis Twente” een concept mogen bedenken voor de inrichting van een Wellness badkamer.
Het “Welkomhuis Twente” bestaat uit 6 bungalows die volledig zijn ingericht voor mensen en met name kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Zij kunnen samen met hun mantelzorgers genieten van een heerlijke ontspannen vakantie in het Twentse landschap.


 
Welkomhuis

Uniek ontwerp

De wellnessruimte wordt het centrale deel van elke bungalow. De bungalows staan in het groen van een prachtig Twents bos. Het concept van de wellnessruimte sluit daar helemaal bij aan. Natuurlijke materialen en visiuals van wolkenluchten boven de baden en een boslandschap versterken dit buitengevoel. De stoomdouches, sauna’s en baden zijn uniek en speciaal ontworpen om de toegang met een rolstoel of andere hulpmiddelen mogelijk te maken.

Uniek ontwerp

Wellness voor iedereen

Door deze aanpak is het voor iedereen mogelijk te genieten van een heerlijke wellness in een “Healing environment”.
De Artist impressions geven al een realistisch beeld van de toekomstige wellnessruimtes. In samenwerking met vakantiepark Eureka, Tylö Nederland, Bossini Nederland en Ron Stappenbelt zullen deze ruimtes verder worden uitgewerkt en ontworpen. Nieuws hierover kunt u op deze site blijven volgen.

Meer informatie over dit project ?

Wellness voor iedereen

Totaalconcept zwembad

Heerlijk genieten in uw jacuzzi/zwembad wilt u natuurlijk ook ’s avonds kunnen doen. Of misschien wel juist in de avond. Om deze wellnesservaring compleet te maken is het aan te raden om al bij het ontwerpen van de tuin ook een verlichtingsplan te maken. Dit heeft te maken met het aanleggen van de kabels. Die houden we liever uit het zicht, dus leggen we deze het liefst tegelijk met het nieuwe ontwerp van de tuin aan. Vandaar dat wij al snel onze Feel Good Partner gespecialiseerd in wellnesstuinen erbij betrekken.
Totaalconcept zwembad