Niveko

Neem contact op met Sauna & Stoom en laat u overtuigen van de schoonheid en kwaliteit van Niveko pools.

Overzicht
 • logo link

  Niveko

  Niveko pools voelen als gegoten.

  25 jaar ervaring, 70 gekwalificeerde medewerkers, meer dan 450 zwembaden die elk jaar nieuw worden gebouwd. Sinds de oprichting is NIVEKO vertrouwd en populair geworden bij klanten uit heel Europa. Door systematisch de trends te volgen en de allernieuwste technologie te gebruiken, is NIVEKO het synoniem geworden voor kwaliteits zwembaden zonder compromissen.

  Meer weten over Niveko?      www.niveko-pools.com
 • Niveko en Sauna & Stoom

  Niveko en Sauna & Stoom

  Sauna & Stoom is Profi partner van Niveko
   
  Sauna & Stoom verzorgt de service en verkoop van Niveko pools in de regio van West-Nederland.
  De goede reputatie van Niveko en haar toewijding zorgt ervoor te zorgen dat onze zwembaden altijd perfect zijn en voldoen aan alle vereisten voor kwaliteit, ontwerp en de verwachtingen en behoeften van de zwembad-eigenaar. Naast hun eigen research zijn ze ook betrokken bij het innoveren van pooltechnologie op internationaal niveau, door hun lidmaatschap van de prestigieuze verenigingen Svenska Badbranschen, BSW en SPATA.
 • Skimmer Top Level

  Skimmer Top Level

  Skimmer maximale hoogte
   
  Een elegant skimmer zwembad, met een verhoogd waterpeil dat bijna tot aan de rand van het zwembad reikt. Het slanke skimmertype kan worden gekozen in de standaard kunststof variant of in de roestvrijstalen variant die een exclusieve uitstraling geeft.
   
 • Skimmer Invisible

  Skimmer Invisible

  Skimmer onzichtbaar

  Dankzij het unieke skimmer-ontwerp  welke door Niveko is ontwikkeld, is er een minimalistische overgang tussen de zwembadwand en de waterloop gecreëerd met behoud van het maximale waterniveau. De skimmer is geïnstalleerd in het achterste deel van het zwembad.
   
 • Overflow Multi

  Overflow Multi

  Overloop Multi
   
  Het meest voorkomende ontwerp van een overloop zwembad. Wij bieden de varianten met kunststof-rooster in vele kleuren of met ingelegde tegels van bijvoorbeeld graniet of andere steensoorten.
   
   
 • Overflow Evolution

  Overflow Evolution

  Overloop Evolutie

  De ontwerpoplossing van de Evolution overlooppool, wekt de indruk van een ongestoord gebied tussen het waterniveau en de omgeving van het zwembad. De unieke oplossing wordt benadrukt door het minimalistische ontwerp van de rand van het zwembad.
   
 • Overflow Advance

  Overflow Advance

  Overloop Advance

  Het Advance-type is een overloopzwembad in combinatie opgebouwd uit natuursteen van graniet. De ontwerpoplossing bestaat uit het feit dat de binnenste tegel zich onder het waterniveau bevindt, waardoor de duidelijker vorm van het zwembad wordt benadrukt.
   
 • Overflow Infinity

  Overflow Infinity

  Oneindige overloop

  Het overloopzwembad Infinity is met name geschikt voor omgevingen waarbij het terrein in hoogte varieert,  waar het water aan één kant over de rand van het zwembad stroomt en zo de indruk wekt van een oneindig uitzicht op de omgeving.
   
 • Overflow Underflow

  Overflow Underflow

  Overloop underflow
   
  Een zeer individuele oplossing van de overlooppool, waar het water onder de vloer uit stroomt, waardoor elke rand of oppervlakte-uiteinden van de overloop volledig worden geëlimineerd.